طبیعت دلش به بدبختی و فلاکت مان سوخت و بالاخره باران برایمان فرستاد. ایتالیا هم البته حال و روزش دست کمی از ایران ندارد، وقتی باران خوب ببارد در سال سه چهار استان را آب می برد! وقتی حاکم جماعت باشد حال و روز مردم از این بهتر نمی شود. می دانید فرق بزرگ حاکمان ایتالیا با ایران چیست؟ اینکه در حین ی و فلان فلان شدگی می گذارند مردم هم زندگی شان را بکنند. توی ایران ی می کنند و فلان فلان شدگی می کنند ولی در همان حال تا خشتک مردم را هم می پایند و دستور می دهند ملت چکار بکنند و چکار نکنند. یکی نیست بگوید آخه نکبت های .ن نشور و نفهم، شما که داری می ی و می چاپی، بگذار لااقل مردم زندگی شون رو بکنند!

از حوالی کریسمس به این طرف ماشین را هم نشسته بودم و به یک باران حسابی نیازمند بودم! امشب گمانم حسابی تر و تمیز شود. این چند روز خیلی خسته ام، خوابم کم شده و دارم ساعات زیادی را سر کار می گذرانم. اپراتورهای شیفت شب یکی از بخش هایم شیفت ثابت اند و عین خفاش ها روزها نمی شود پیدایشان کرد. مشکل مالی دارند و نیازمند به آن افزایش حقوقی که شیفت شب دادن برایشان به ارمغان می آورد و هیچ کس دیگر هم نیست که بخواهد جایشان را بگیرد. نتیجه اش اینست که برای اینکه بشناسم شان و خودم را بهشان معرفی کنم امروز صبح ساعت 5:45 سر کار بودم و دیدم چطور از دیدنم آنجا و در آن ساعت، آنهم فقط برای یک معارفه دهانشان باز ماند. 

امروز برای بار دوم توی این هفته یادم رفت به نانوایی ام بسپارم برای روز بعد نان دلخواهم را برایم کنار بگذارند. شب وقتی می رسم به شهرم معمولا ساعت از شش و نیم عصر گذشته و دیگر نان باقی نمی ماند، یا لااقل نان دلخواه من. باید حتما بسپارم بهشان. 

هفته قبل در حالیکه در خطر بی نان ماندن بودم، خانم نانوا پیشنهاد داد تکه های نانی که برای بروسکتّا داخل تنور می گذارند را بگیرم و کمی آب بزنم و یا باهاشان پیتزا درست کنم  یا بروسکتّا. با لب و لوچه آویزان و برای نجات از گرسنگی چند تایی از همین تکه نان خشک ها خریدم. دو تا با آرد زرد و دو تا با آرد کامل. وقتی کمی آب بهشان زدم تا نیمه نرم شوند چنان عطری ازشان بلند شد که داشتم بیهوش می شدم. فر را گرم کردم و فقط به اندازه گرم شدن دو تا برش نان را داخلش گذاشتم. بعد رویشان روغن زیتون اکسترا ورجین زدم با کمی فلفل و آویشن و با گوجه فرنگی خرد شده بروسکتّا درست کردم. عالی بود. نمی دانم از اینجور غذاهای ساده و فقیرانه خوشتان می آید یا نه. البته بروسکتّا پیش غذاست در واقع ولی برای من شام هم می تواند باشد. برای این غذا سعی کنید روغن زیتون خوب استفاده کنید، منظورم روغن زیتونی ست که طعمش تلخ باشد و عطر زیتون را از آن حس کنید. کلا نان با کمی روغن زیتون رویش آنقدر خوشمزه است که بنظرم برای خودش یک غذای عالی ست!



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بردسکن را بگردیم talesh architecture اعترافات وبلاگ شخصی محمد سبحانی نیا نمونه سوالات تستی دوربین مدار بسته شیما علی زاده فایرپک | 09129317233 Sonja معمار جوان